Word jij onze partner in vormgeving?

Wij zijn op zoek naar een freelance grafisch vormgever die ons team kan versterken. Het gaat met name om het ontwerpen van designs voor websites, webshops en maatwerk software voor klanten uit verschillende branches. Dit zijn zowel start-ups als bestaande bedrijven. Zo nu en dan besluit een klant ook een (nieuw) logo en huisstijl uit te willen rollen en verzorg jij dus het gehele traject van vormgeving.

Wat vragen we van jou:
Jij bent creatief, flexibel en werkt (pixel)nauwkeurig. De wensen of doelen van een klant vertaal jij in een sterk en onderscheidend design. Bij voorkeur werk je in Sketch zodat onze ontwikkelaars het grafisch ontwerp eenvoudig kunnen omzetten in een technisch ontwerp. Kennis van online marketing is een pré.

Wat bieden we jou:
Wij ontwikkelen websites, webshops en maatwerk software voor klanten uit verschillende branches. De projecten zijn heel uiteenlopend en bieden zo voldoende afwisseling. Indien gewenst is het mogelijk om bij ons op locatie te werken.

Ben jij of ken jij de partner die wij zoeken? We maken graag kennis met je. Mail jouw motivatie naar klaas@gaaf-online.nl